Selecteer land:
NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Terug naar de vorige pagina

Wella

Wella BrillianceWella EnrichWella Fusion

Wella ElementsWella BalanceWella Sun
Wella AgeWella Color RechargeWella Oil Reflections

 

Wella EIMIWella Koleston PerfectWella Colour Touch

 

Wella MagmaWella Blondor Wella Welloxon Perfect
Wella Service

Wella

Wella is al meer dan 130 jaar een van de meest innovatieve merken. Zo introduceerden ze de eerste crème kleuring ter wereld, Wella Koleston. Ook maakte Wella het eerste verplaatsbare apparaat om te permanenten. In 2014 kwam Wella met de ME+ molecule in de Innosense haarkleuring, die de kans op allergie vermindert. Wella heeft voor elk haar wat wils, of je haar nou droog of juist vet is, of je last hebt van een gevoelige hoofdhuid.
Heb je al kennis gemaakt met Wella's nieuwste ontwikkeling? Wella Fusion beschermt je haar tegen beschadiging en afbreuk met het Silksteel Fusion program.
Wella heeft hét product voor jou! Wella heeft ook een ruim assortiment aan stylingsproducten in de lijn Wella EIMI, om die style te creëren waar je altijd al van droomde!

Wella Professionals met aantrekkelijke korting bij myHair

Bij myHair.nl koop je Wella haarproducten snel en gemakkelijk. Wil jij ook zulk haar als je favoriete beroemdheid? Wella maakt het mogelijk! Heb je nog vragen over welk product geschikt is voor jouw haar of over het assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 op: 0852100203 of klantenservice@myhair.com.