Veilig bestellen            Voor 22.00 uur besteld, direct verstuurd             Geen verzendkosten vanaf €40*

Selecteer land:
NL NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Schwarzkopf Igora Vibrance

Schwarzkopf Igora Vibrance

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

per pagina
Schwarzkopf Igora Vibrance Developer 4% (13vol) 1000ml

Schwarzkopf Igora Vibrance Developer 4% (13vol) 1000ml

Normale prijs: € 29,95

myHair prijs: € 16,47

(incl. btw)
45% Korting

Schwarzkopf Igora Vibrance Developer 1,9%

Schwarzkopf Igora Vibrance Developer 1,9% (6vol) 1000ml

Normale prijs: € 29,95

myHair prijs: € 16,47

(incl. btw)
45% Korting

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

per pagina

Schwarzkopf Igora Vibrance kopen? Nu snel en voordelig!

Ben je toe aan een nieuw kleurtje? Of wil je graag jouw haarkleur een boost geven zodat de kleur weer straalt? Overweeg dan de demi-permanente haarkleuring Schwarzkopf Igora Vibrance! Hierboven vind je het complete assortiment verkrijgbaar bij myHair. Neem dus gerust de tijd om te bekijken welke haarkleuringen allemaal beschikbaar zijn binnen de Schwarzkopf Igora Vibrance collectie. Als je eerst wat meer informatie wilt over deze lijn, dan kun je simpelweg verder lezen.

Igora Vibrance haarverf

De Schwarzkopf Igora Vibrance haarverf is recent vernieuwd qua verpakking en formule/mengverhouding. Hierdoor is de vernieuwde Schwarzkopf Igora Vibrance een ultramoderne, hydraterende demi-permanente haarverf. Ben je niet bekend met de term ‘demi-permanent’? Demi-permanente haarkleuring is  een uitwasbare kleuring die doorgaans tot 10 wasbeurten de kleur behoudt. Daarna vervaagt de kleur langzaam waardoor je nauwelijks uitgroei hebt.

Wat onderscheidt de Ignora Vibrance haarverf van de concurrent? Simpel! De vernieuwde Schwarzkopf Igora Vibrance demi-permanente haarverf biedt dankzij de verbeterde formule betere resultaten, meer gebruiksgemak, meer veelzijdigheid en meer kleurkeuzes. 

Schwarzkopf Igora Vibrance assortiment

Zoals eerder vermeld zijn er 68 prachtige, nieuwe kleuren beschikbaar binnen het Schwarzkopf Igora Vibrance assortiment. Doordat myHair een officiële partner en verkooppunt is van Schwarzkopf, kunnen wij Schwarzkopf producten aanbieden. Dat wil zeggen dat wij alle 68 verschillende kleuren van deze lijn beschikbaar hebben.

Haarverf kleurenkaart

Als je wilt weten welke kleurnummer jij of jouw klant nodig heeft, dan kun je hieronder de Igora Vibrance kleurenkaart bekijken.

Verfkaart

Wil jij nog even verder kijken wat dit merk nog meer te bieden heeft naast de de Igora Vibrance lijn? Bekijk dan onze Schwarzkopf-pagina. Als je op zoek ben naar een andere Igora verf, bekijk dan nu op de Schwarzkopf Igora Royal pagina. 

Igora Vibrance mengverhouding

Wanneer je een Schwarzkopf Igora Vibrance haarkleuring gaat gebruiken, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de verf mengt met een zogeheten developer. Daarbij hanteer je een aangegeven mengverhouding. Zo is de mengverhouding van de Schwarzkopf Igora Vibrance demi-permanente haarverf en de bijbehorende developer 1:1.

Schwarzkopf Igora Vibrance nu kopen!

Dus ben jij van plan je haar in een andere kleur te verven en wil je hierbij gebruik maken van de Igora Vibrance lijn van Schwarzkopf? Wacht dan niet langer en bestel nu jouw producten! Wanneer je bij myHair voor 40 euro of meer aan producten bestelt, dan worden de verzendkosten niet in rekening gebracht. Mocht je daarnaast jouw bestelling plaatsen op een werkdag voor 22:00, dan zullen wij jouw producten dezelfde dag nog inpakken en opsturen. Hierdoor kan jij jouw producten binnen 2 werkdagen gebruiken!

Zit je echter nog met vragen? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 via 085-2100203 of e-mail naar klantenservice@myhair.com en wij zullen jouw v