Veilig bestellen            Voor 22.00 uur besteld, direct verstuurd             Geen verzendkosten vanaf €40*

Selecteer land:
NL NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Terug naar de vorige pagina

Team Hilversum

Salon-team-hilversum

 

Het myHair.salon team in Hilversum bestaat uit vriendelijke, toegewijde en ervaren haarstylisten. Regelmatig krijgt het team trainingen, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste producten, technieken & trends. Zoekt u een kapper in Hilversum? Dan bent u bij ons in goede handen!

Daphne

Ik ben Daphne, en ik ben al sinds 2010 bezig met mijn hobby. Het kappersvak! Na 12 jaar in de zelfde salon gewerkt te hebben als haarstylist/trainer. Heb ik in 2022 de stap genomen om voor myHair te gaan werken. In deze salon kan ik ècht de tijd nemen voor mijn klanten. Mij maak je heel blij met knippen/kleuren van lange lokken en een goeie uitdaging. Goede communicatie is de key voor tevredenheid en ik luister daarom ook graag naar wat de klant wilt. Ik ben pas tevreden wanneer mijn klanten dat ook zijn!

Sabina

Al sinds jaar en dag ben ik bezig met uiterlijk en alles wat hiermee te maken heeft. 5 jaar geleden besloot ik hiervan mijn beroep te maken, en sindsdien sta ik elke dag met veel plezier in de salon. Mijn specialiteit ligt bij alles wat te maken heeft met lang haar. Van knippen tot kleuren en haar verlengen. Maar ook de rest van de behandelingen doe ik met veel passie en aandacht. Wat ik belangrijk vind is goed luisteren naar de wens van de klant, het is tenslotte het meest belangrijk dat jij met een haarstyle de deur uit gaat die volledig naar wens is.

Rosalie

Mijn naam is Rosalie, 17 jaar en leerling 2e jaars aan de Allround hairstylist opleiding. Ik werk met veel plezier in de salon waar ik het team assisteer. Ook voer ik kleur en stylings behandelingen uit. En sta ik altijd klaar om een goed product advies te geven.

Bel ons nu!

Mail ons nu!

  

Boek hier!


Salon over ons      Salon Team      Salon tijden + contact      Salon online afspraak maken      Salon prijslijstAuthentic Beauty

Ons gepassioneerde team met liefde voor haar staat klaar om u op uw mooist te laten voelen in de myHair.salon.

Al onze haarstylisten zijn gediplomeerd. Ze worden continue door interne en externe opleidingen getraind. Excellente productkennis en uitstekende vakkennis zijn voor ons heel belangrijk. Samen met onze leveranciers zorgen we ervoor dat we steeds op de hoogte zijn van de laatste trends, de juiste technieken toepassen en instaat zijn een perfect product advies te kunnen geven.