Op werkdagen voor 22:00 besteld; direct verstuurd. Geen verzendkosten vanaf €40,- Maatregels Coronavirus myHair!

Selecteer land:
NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Terug naar de vorige pagina

De myHair.Salon is geopend!

Hoera, we zijn open! We zijn verplicht om op afspraak te werken, dus boek daarom snel je afspraak via Treatwell, stuur een email naar hilversum@myhair.com of bel ons via 035-2400149. Natuurlijk zijn wij aan het werk met de nodige voorzorgsmaatregelen, zodat je met een gerust hart naar de kapper kan. 

In onze salon hebben wij de situatie veranderd om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk contact is met andere klanten. Wij vragen je alleen naar je afspraak te komen en bij binnenkomst je handen te desinfecteren. Ook zullen er protocolvragen gesteld worden. Er zijn voldoende preventie middelen aanwezig voor mensen die zich daar fijn bij voelen, zoals mondkapjes en handschoenen. 

 Zien we je snel?

team myHair.Salon
Sabina, Kimberly en Rosalie


Salon-team-hilversum

Sabina, Kimberly en Rosalie

Het myHair.salon team in Hilversum bestaat uit vriendelijke, toegewijde en ervaren haarstylisten. Regelmatig krijgt het team trainingen, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste producten, technieken & trends. Zoekt u een kapper in Hilversum? Dan bent u bij ons in goede handen!

Sabina

Al sinds jaar en dag ben ik bezig met uiterlijk en alles wat hiermee te maken heeft. 5 jaar geleden besloot ik hiervan mijn beroep te maken, en sindsdien sta ik elke dag met veel plezier in de salon. Mijn specialiteit ligt bij alles wat te maken heeft met lang haar. Van knippen tot kleuren en haar verlengen. Maar ook de rest van de behandelingen doe ik met veel passie en aandacht. Wat ik belangrijk vind is goed luisteren naar de wens van de klant, het is tenslotte het meest belangrijk dat jij met een haarstyle de deur uit gaat die volledig naar wens is.

Kimberly

Het vak is mij met de paplepel ingegoten. Al op mijn 13e stond ik met mijn moeder mee te knippen. Hier is mijn liefde voor het vak begonnen. Ik vind het vooral fijn om bezig te zijn met haar stylen waarin ik volledig mijn creativiteit kwijt kan. Van heren knippen tot dames met kort haar of een prachtige bos krullen, ik probeer in ieder haartype het mooiste naar voren te halen. Graag neem ik de tijd om samen in goed overleg opzoek te gaan naar wat het beste bij je past en te voldoen aan al je wensen.

Rosalie

Mijn naam is Rosalie, 17 jaar en leerling 2e jaars aan de Allround hairstylist opleiding. Ik werk met veel plezier in de salon waar ik het team assisteer. Ook voer ik kleur en stylings behandelingen uit. En sta ik altijd klaar om een goed product advies te geven.

  

Boek nu!

  

Team Hilversum

Ons gepassioneerde team met liefde voor haar staat klaar om u op uw mooist te laten voelen in de myHair.salon.