Op werkdagen voor 22:00 besteld; direct verstuurd. Geen verzendkosten vanaf €40,- Maatregels Coronavirus myHair!

Selecteer land:
NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Terug naar de vorige pagina

De myHair.Salon is geopend!

Hoera, we zijn open! We zijn verplicht om op afspraak te werken, dus boek daarom snel je afspraak via Treatwell, stuur een email naar hilversum@myhair.com of bel ons via 035-2400149. Natuurlijk zijn wij aan het werk met de nodige voorzorgsmaatregelen, zodat je met een gerust hart naar de kapper kan. 

In onze salon hebben wij de situatie veranderd om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk contact is met andere klanten. Wij vragen je alleen naar je afspraak te komen en bij binnenkomst je handen te desinfecteren. Ook zullen er protocolvragen gesteld worden. Er zijn voldoende preventie middelen aanwezig voor mensen die zich daar fijn bij voelen, zoals mondkapjes en handschoenen. 

 Zien we je snel?

team myHair.Salon
Sabina, Kimberly en Rosalie


Salon-over-ons

Kapper Hilversum

  

myHair.nl is dé online leverancier op het gebied van haarcosmetica en kappersbenodigdheden voor kappers én consumenten. Onze jarenlange ervaring in de kappersbranche en goede service wilden wij ook graag aanbieden en zo kwamen wij op het idee voor de allereerste myHair.salon, uw nieuwe kapper in Hilversum.

Door de opening van de myHair.salon kunt u bij ons langskomen en de producten bekijken, testen en aanschaffen, met of zonder een knipbeurt, kleurbehandeling of stylingsessie.

myHair verkoopt alleen de beste, professionele merken zoals Schwarzkopf, Kérastase, L’Oréal Professionnel, Wella, Redken, ghd en nog veel meer. Onze producten worden ingekocht bij de officiële leveranciers. Door onze nauwe contacten met de merken, ontvangen wij regelmatig informatie over nieuwe producten en trends, waardoor wij onze klanten de beste service kunnen bieden.

Voor een kapper in Hilversum met de beste merken, goede service en jarenlange ervaring komt u langs bij de myHair.salon!

  

Boek nu!

  

Salon over ons      Salon Team      Salon tijden + contact      Salon online afspraak maken      Salon prijslijst

 

Over ons

Een haarsalon samengevoegd met het gemak van onze online shop. Uw haren laten knippen, kleuren of stylen én uw favoriete producten meenemen of bestellen? Dat is de nieuwe myHair.salon.