Veilig bestellen            Voor 22.00 uur besteld, direct verstuurd             Geen verzendkosten vanaf €40*

Selecteer land:
NL NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Terug naar de vorige pagina

Salon over ons

Salon-over-ons

Kapper Hilversum

myHair.nl is dé online leverancier op het gebied van haarcosmetica en kappersbenodigdheden voor kappers én consumenten. Onze jarenlange ervaring in de kappersbranche en goede service wilden wij ook graag aanbieden en zo kwamen wij op het idee voor de allereerste myHair.salon, uw nieuwe kapper in Hilversum.

Door de opening van de myHair.salon kunt u bij ons langskomen en de producten bekijken, testen en aanschaffen, met of zonder een knipbeurt, kleurbehandeling of stylingsessie.

myHair verkoopt alleen de beste, professionele merken zoals Schwarzkopf, Kérastase, L’Oréal Professionnel, Wella, Redken, ghd en nog veel meer. Onze producten worden ingekocht bij de officiële leveranciers. Door onze nauwe contacten met de merken, ontvangen wij regelmatig informatie over nieuwe producten en trends, waardoor wij onze klanten de beste service kunnen bieden.

Voor een kapper in Hilversum met de beste merken, goede service en jarenlange ervaring komt u langs bij de myHair.salon!

Bel ons nu!

Mail ons nu!

  

Boek hier!


Salon over ons      Salon Team      Salon tijden + contact      Salon online afspraak maken      Salon prijslijstAuthentic Beauty
Een haarsalon samengevoegd met het gemak van onze online shop. Uw haren laten knippen, kleuren of stylen én uw favoriete producten meenemen of bestellen? Dat is de nieuwe myHair.salon.