Veilig bestellen            Voor 22.00 uur besteld, direct verstuurd             Geen verzendkosten vanaf €40*

Selecteer land:
NL NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Retourneren

Retourneren?
Bij myHair.nl kun je je bestelling binnen 30 dagen retourneren. 
Volg onderstaande stappen:

- Stuur een email naar klantenservice@myhair.com
                      1. Vermeld het nummer van je bestelling
                      2. Vermeld de reden van retourneren
- Je ontvangt van ons een retourformulier (zonder dit formulier wordt je zending niet in ontvangst genomen)
- Vul het formulier in, voeg het bij je product(en) en verpak je bestelling zorgvuldig

Let op:
- Producten die al geopend of gebruikt zijn (zoals shampoo, conditioner etc) kunnen niet geretourneerd worden.
- De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Producten uit verschillende bestellingen retourneren
Voor elke bestelling die je wilt retourneren dien je een afzonderlijk retrounummer aan te vragen.

Wel kun je producten uit verschillende bestellingen tegelijk retourneren, mits je voor elke bestelling het retourformulier toevoegt. In de retourzending zitten dan naast meerdere producten dus ook meerdere formulieren. 

Uitzonderingen
Verbruiksartikelen zoals shampoo, conditioner, gel, wax, kleuringen, elecktrische artikelen etc. die gebruikt zijn mogen niet worden geretourneerd. Je mag ze natuurlijk wel even bekijken en ruiken, maar zodra je deze producten hebt gebruikt en de seal is verbroken, is het niet meer mogelijk om deze retour te sturen.

Verkeerd artikel?
Heb je een verkeerd product ontvangen? Stuur dan een mail naar klantenservice@myhair.com. We zullen je bestelling zo spoedig mogelijk corrigeren.

Garantie
Op alle elektrische artikelen en op alle tools zit 1 jaar garantie. Op elektrische artikelen van ghd krijg je zelfs 2 jaar garantie. Gaat een artikel - bij normaal gebruik - binnen de garantieperiode kapot, neem dan direct contact op met de klantenservice via klantenservice@myhair.com. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie over de verdere procedure. 

Klantenservice
Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur via e-mail: klantenservice@myhair.com of tussen 10:00 en 14:00 uur via telefoon: 085-2100203.

Jouw rechten betreffende retouren
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 werkdagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.