Op werkdagen voor 22:00 besteld; direct verstuurd. Geen verzendkosten vanaf €35. 

Selecteer land:
NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Terug naar de vorige pagina

Indola

Indola washIndola CareIndola Styling

Indola ColorblasterIndola blond AddictIndola Kera Restore

Indola Glamorous OilIndola Color Style Mousse

Indola Haarproducten nu snel en voordelig kopen!

Indola is een jong en innovatief kappersmerk met een breed assortiment aan verzorgings- en stylingsproducten. Geïnspireerd door het dynamische digitale landschap is Indola continue op zoek naar nieuwe richtingen en probeert hierbij voor ieder haar wat wils te creëren. De verschillende lijnen ondersteunen de verschillende processen tijdens het verzorgen en stylen van het haar op een slimme manier, waardoor het resultaat optimaal is.

Zo biedt Indola Styling lijn bijvoorbeeld verschillende producten om jouw haar te fixeren, textuur in het haar te creëren of de perfecte finish te geven. Een ander populair product is de Indola Colorblaster, een verzorgende kleurconditioner die de haarkleur in een handomdraai opfrist en ongewenste tonen in het haar neutraliseert. Geen fan van een kleurconditioner? Probeer dan de Indola Color Style Mousse, een ideaal product om jouw haar tussen salonbezoeken door op te frissen. De mousse zorgt niet alleen voor milde versteviging in het haar, maar frist de haarkleur tegelijkertijd op en neutraliseert ongewenste tonen in het haar.

Think smart, think Indola!

Altijd korting op Indola haarproducten!

Koop Indola nu makkelijk online voor aantrekkelijke prijzen bij myHair.nl. Met een ruim Indola assortiment, is er voor elk haartype of haarprobleem wel een ideaal product te vinden! Heb je vragen over het assortiment van Indola? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 op: 0852100203 of via klantenservice@myhair.com.