Veilig bestellen            Voor 22.00 uur besteld, direct verstuurd             Geen verzendkosten vanaf €40*

Selecteer land:
NL NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Terug naar de vorige pagina

Weerbarstig haar

Banner weerbarstig haar

Weerbarstig haar

Elke haartype heeft een eigen passende behandeling. Neem bijvoorbeeld weerbarstig haar. Doorgaans wordt weerbarstig haar verward met droog of krullend haar. Het kan zijn dat jouw weerbarstige haar dit ook is, maar het is met name onhandelbaar. Gelukkig heeft myHair jarenlange ervaring en de juiste producten om jouw haar weer handelbaar te maken. Op deze pagina vind je het complete advies voor iedereen met weerbarstig haar.

Wat is weerbarstig haar?

Wat is weerbarstig haar?

Weerbarstig haar kan erg vervelend zijn, maar wanneer noemen we haar nou “weerbarstig”? Dit haartype is vaak stug, droog en onhandelbaar.  Waar bij krullen het haar nog geheel in dezelfde richting groeit, groeit dit bij weerbarstig haar allemaal in een andere richting. Dat is namelijk de reden waarom jouw bos zo weelderig is. De haren liggen niet allemaal mooi in een rijtje, waardoor het geen eenheid kan vormen en dus erg pluizig wordt. Het resultaat is weerbarstig haar. Echter is het gelukkig niet onmogelijk om jouw weerbarstige haar gemodelleerd te krijgen.


Verzorging voor weerbarstig haar

De juiste verzorging

Dame 1

Als jij weerbarstig haar hebt, dan weet je als geen ander dat je veel tijd en aandacht nodig hebt om jouw haar goed te verzorgen. Hierbij spelen de juiste haarproducten een grote rol. Het kan even zoeken zijn welke producten nou het beste passen bij jouw haar. Om het wat makkelijker te maken, geeft myHair hieronder advies welke producten je kunt gebruiken.

Lichtgewicht producten (zoals volumeproducten) kun je in ieder geval uitsluiten van  jouw routine. Ze doen namelijk niets voor je. Sterker nog, ze maken jouw haar waarschijnlijk alleen maar pluiziger. Wat jouw haar nodig heeft is gewicht. Kies daarom voor de 3 verzorgingsstappen uit dezelfde lijn (shampoo, conditioner en masker). Producten uit één lijn versterken elkaar en kunnen zo optimaal hun werking doen.

Dame 2

Kies bijvoorbeeld voor de Redken Frizz Dismiss lijn. Deze heavy weight-producten kunnen door hun samenstelling jouw haar moeiteloos temmen en tegelijkertijd hydrateren ze jouw haar. Hierdoor wordt het minder droog. Ook de Kérastase Discipline Fluidéaliste lijn is perfect, omdat de aanwezige ingrediënten jouw haar mooi glad maken en voorzien van een prachtige glans. Was jouw haar overigens niet iedere dag, maar gebruik in plaats daarvan een leave-in conditioner of serum. Daar wordt het haar namelijk lekker zwaar van en zo kun je er langer tegenaan.

Het is daarnaast belangrijk om voorzichtig te zijn met jouw haar. Probeer alles wat jouw haar ook maar een klein beetje kan beschadigen te vermijden. Hittetools zoals föhns, stijltangen, krultangen en dergelijke zijn een kriem voor jouw haar. Ze maken het droge haar nog droger en dus nog weerbarstiger. Bovendien vindt jouw haar ontkleuren ook niet fijn. Wat je wel kunt doen is jouw haar donkerder kleuren. Door je haar donker te kleuren krijg je een mooie glans en wordt jouw haar steviger. Dit komt door de kleurpigmenten die aan het haar worden toegevoegd.

do's and dont's

Do’s en don’ts

Zoals al eerder benoemd zijn er bepaalde dingen die je beter wel of niet kunt doen met jouw haartype. Hier zijn er een aantal op een overzichtelijk rijtje voor je gezet.

Do’s Dont’s
Care, care and more care. Dat is wat jouw haar nodig heeft

Borstel jouw haar nooit als het droog is

Borstel jouw haar onder de douche met conditioner erin

Vermijd het gebruik van hittetools

  Knijp na het douchen jouw haar uit met een handdoek

  Gebruik geen volumeproducten

  Gebruik verzwarende producten zoals leave-in crèmes of serums

  Ga nooit met nat haar slapen of naar buiten

  Laat jouw haar drogen aan de lucht, dus zonder föhn


  advies

  Dit heeft jouw haar nodig

  Wat jouw haar nodig heeft is liefde, tijd, aandacht en de beste haarproducten. Op deze pagina vind je een verzameling van producten die je gaan helpen jouw weerbarstige haar in de beste conditie te brengen en te houden. Kom je er zelf niet uit? Wij van myHair zijn specialist op het gebied van haar en alles wat daar mee te maken heeft. Dus heb je onze hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je graag jouw haar professioneel laten knippen, kleuren of stylen? Onze haarstylistes staan klaar in de myHair Salon voor al jouw wensen. We helpen je graag!

  Producten voor weerbarstig haar

  Bekijk hieronder de beste shampoo's, conditioners, maskers, serums etc. voor weerbarstig haar!

  Shampooconditionermaskerleave-inserumHAARKUURHAARHERSTELLERlakstyling cremeschuimverstevigervoor en na behandelingenalle producten voor weerbarstig haar