Veilig bestellen            Voor 22.00 uur besteld, direct verstuurd             Geen verzendkosten vanaf €40*

Selecteer land:
NL NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Terug naar de vorige pagina

Haaruitval

Banner Haaruitval

Haaruitval

Er is niets zo vervelend als haar dat ineens uitvalt. Haaruitval is immers een lastig probleem wat tijd, aandacht en de juiste verzorging nodig heeft om opgelost te worden. Het oplossen is dus zeker niet onmogelijk. Op deze pagina vertelt myHair je alles wat je moet weten over haaruitval en hoe je dit het beste kunt behandelen. Lees daarom snel verder en ontdek de mogelijkheden voor dit haarprobleem!

Hoe ontstaat haaruitval?

Hoe ontstaat haaruitval?

Iedereen verliest zo’n 80 tot 120 haren per dag. Doorgaans merk je dit niet. Pas als dit getal ineens veel meer wordt, dan heb je last van haaruitval. Dit is heel vervelend en wil je zo snel mogelijk opgelost hebben. Maar waar komt deze plotse uitval van jouw vandaan? Wat is, met andere woorden, de oorzaak? Het is ontzettend belangrijk om te achterhalen wat de boosdoener is, omdat je haaruitval altijd bij de bron moet aanpakken. Weet je niet goed wat bij jou de oorzaak is? Wij van myHair hebben de meest voorkomende oorzaken hieronder voor je verzameld.

  Dame 1
  Stress
  Seizoenwisseling
  Schildklierproblemen
  Hormoonschommelingen
  Zwangerschap
  IJzer tekort
  Medicijn gebruik of chemo
  Alopecia (uitval aandoening)

  Verder kan haaruitval te maken hebben met jouw genen. Dan is er sprake van erfelijke aanleg. Dit komt voornamelijk voor bij mannen en veroorzaakt uiteindelijk kaalheid. Simpel gezegd veroorzaakt teveel testosteron het “verstenen” van de haarzakjes. Hierdoor is zo’n haarzakje niet meer in staat om een nieuwe haar aan te maken. Bij de een begint dit al op zeer jonge leeftijd, bij de ander pas als hij ouder wordt.

  Welke producten helpen bij haaruitval?

  Producten tegen haaruitval

  Dame 2

  Heb je ontdekt hoe jouw haaruitval is ontstaan? Dan kan je nu op zoek gaan naar een product dat jou helpt de uitval te verminderen. Bedenk wel dat er geen wondermiddelen bestaan die vanaf dag 1 de uitval van jouw haar stoppen of de kaalheid verminderen.

  Voor tijdelijke uitval van jouw haar

  Bij tijdelijke haaruitval door één van eerdergenoemde oorzaken, kun je een behandeling starten met producten van bijvoorbeeld Nioxin 3D Care System. Deze lijn raden wij van myHair zeker aan. Deze productlijn kan namelijk gezien worden als een medicinale oplossing. Deze producten gaan jou ondersteunen door de haaruitval te verminderen. Bedenk wel dat wanneer je een behandeling start, je echt alle 3 de stappen (een shampoo, conditioner én treatment) moet gebruiken. Daarnaast kan er pas na 6 tot 8 weken gesproken worden over zichtbaar resultaat. Heb dus, met andere woorden, wat geduld.

  Erfelijke aanleg voor uitval

  Heb je last van haaruitval door erfelijke aanleg? Dan weten wij van myHair nog wel een andere behandeling die dan mogelijk is. Ook hierbij moet je bedenken dat het slechts een hulpmiddel is. Je kunt de uitval van jouw haar dus wel remmen. Of het ook mogelijk is om de haaruitval volledig te stoppen verschilt per persoon. Wanneer je haar uitvalt door jouw erfelijke aanleg, dan adviseren wij Kérastase Specifique Cure Antichute. Dit is een behandeling van 6 weken en dient elke 3 maanden herhaald te worden voor optimaal resultaat.


  advies

  Meer advies nodig?

  Omdat haaruitval een heel specifiek probleem is, is het verstandig de professionals van myHair om hulp te vragen. Door simpelweg contact op te nemen kunnen wij uitzoeken wat de beste behandeling is voor jouw situatie. Onze haarstylisten beschikken over de juiste kennis om een passende behandeling voor jouw haar te vinden. Dus neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

  Ontdek de producten voor haaruitval

  Producten voor haaruitval

  Bekijk hieronder de beste shampoo's, conditioners, maskers, serums etc. voor haaruitval! We hebben de beste productlijnen met producten voor haaruitval hieronder voor je op een rijtje gezet. 

  Kérastase Genesis

  Tot wel 84% minder haaruitval.

  Kérastase Genesis
  Nioxin 3D Care

  Complete verzorging voor dikker, voller uitziend haar.

  Nioxin 3D Care
  L'Oréal Serioxyl

  Laat het haar er voller en dikker uitzien. 

  L'Oréal Serioxyl
  Nioxin 3D Intensive Care

  Voor specifieke haarproblemen. 

  Nioxin 3D Intensive Care
  Kérastase Densifique

  Herstelt en versterkt dun of dunner wordend haar.

  Kérastase Densifique
  Nioxin 3D Expert Care

  Verzorging voor de hoofdhuid.

  Nioxin 3D Expert Care
  Nioxin 3D Styling

  Voor meer body, textuur en volume.

  Nioxin 3D Styling
  Schwarzkopf BC Scalp Genesis

  Brengt de hoofdhuid in evenwicht.

  Schwarzkopf BC Scalp Genesis
  Alles voor haaruitval

  De beste producten voor haaruitval!

  Alle haarproducten voor haaruitval