Veilig bestellen            Voor 22.00 uur besteld, direct verstuurd             Geen verzendkosten vanaf €40*

Selecteer land:
NL NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Terug naar de vorige pagina

Fudge

Fudge

Haircare

Voor schoon, sterk en gezond haar.

Fudg Haarverzorging
Styling

Voor unieke, persoonlijke looks .

Fudge Styling

Een van de nieuwere merken in het assortiment van myHair is Fugde Professional. Wereldwijd worden producten van dit merk in 50 landen verkocht bij professionele salons. Regelmatig krijgt Fudge namelijk prijzen voor productdesign en/of productinnovatie. Daarom is myHair erg vereerd en verheugd dit vernieuwende merk te verkopen. Fudge is een haarmerk met een complete lijn van styling-, finishing-, verzorging- en professionele kleurproducten. Het merk komt oorspronkelijk uit Australië en heeft een indrukwekkende hoeveelheid haarproducten van professionele kwaliteit. Overigens wordt geen enkel product van dit merk op dieren getest. Daarnaast bevatten bijna alle producten een UV-filter. Op dit moment vind je een selectie van het gehele assortiment haarproducten van dit indrukwekkende merk hierboven. Mis je een product? Neem dan contact met ons op!

Fudge assortiment

Het Fudge assortiment van myHair bestaat uit twee productlijnen, namelijk de stylinglijn en de verzorgingslijn. De verzorgingslijn bestaat uit Fudge shampoos en conditioners. Beide producten zijn bij myHair verkrijgbaar in retail verpakking (250ml) en in salonverpakking (1000ml). Ben je op zoek naar verschillende stylingsproducten om te gebruiken in de kapsalon? Dan ben je bij dit Australische merk aan het juiste adres! Zo heeft myHair onder andere wax, poeder, paste, haarlak en nog veel meer Fudge haarproducten. De meest populair stylingsproducten van dit merk bij myHair zijn:

-          Fat Hed 75g

-          Hair Shaper 75g

-          Skycraper 100ml

-          Grooming Putty 75ml

-          Push-It-Up Blow Dry Spray 200ml

Fudge online kopen bij myHair

Heb jij dus interesse in een van de fantastische producten van Fudge? Schroom niet en bestel direct online je producten bij myHair. Bij bestellingen met een waarde van boven de €40,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Wanneer je jouw producten snel nodig hebben, bestel dan nu voor 22:00. Hierdoor heb je alles morgen al in huis! Dat is ideaal indien je zo snel mogelijk de voorraad van de zaak moet aanvullen of zelf dringend wat nodig hebt. Heb je verder nog vragen over de producten van dit Australische kappersmerk of over overige producten die op onze site staan? Dan kunt u contact opnemen met onze collega’s voor deskundig advies. Zij staan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 klaar voor jou.