Op werkdagen voor 22:00 besteld; direct verstuurd. Geen verzendkosten vanaf €40,- Maatregels Coronavirus myHair!

Selecteer land:
NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Terug naar de vorige pagina

Wegens omstandigheden tijdelijk gesloten

Helaas hebben de ontwikkelingen rondom het corona virus ons doen besluiten de salon niet te openen t/m 6 april. Wij konden de gezondheid van de klanten en onze medewerkers niet meer garanderen. Wij hopen vanaf 6 april nieuwe informatie te ontvangen en deze met jullie te kunnen delen. Ben je opzoek naar je favoriete product of heb je een uitgroei die hoognodig bij gekleurd moet worden? Onze haar experts staan nog steeds voor je klaar. Via email hilversum@myhair.com of telefoon 035-2400149 kunnen wij jou adviseren hoe je zelf je haar kunt kleuren met de juiste kleur nummers of hoe je jou favoriete product in huis kan halen.

Graag zien we je na deze tijden weer terug bij ons in de salon.

Stay safe!

Gr team myHair.Salon
Sabina, Kimberly en Rosalie


Salon-team-hilversum

Sabina, Kimberly en Rosalie

Het myHair.salon team in Hilversum bestaat uit vriendelijke, toegewijde en ervaren haarstylisten. Regelmatig krijgt het team trainingen, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste producten, technieken & trends. Zoekt u een kapper in Hilversum? Dan bent u bij ons in goede handen!

Sabina

Al sinds jaar en dag ben ik bezig met uiterlijk en alles wat hiermee te maken heeft. 5 jaar geleden besloot ik hiervan mijn beroep te maken, en sindsdien sta ik elke dag met veel plezier in de salon. Mijn specialiteit ligt bij alles wat te maken heeft met lang haar. Van knippen tot kleuren en haar verlengen. Maar ook de rest van de behandelingen doe ik met veel passie en aandacht. Wat ik belangrijk vind is goed luisteren naar de wens van de klant, het is tenslotte het meest belangrijk dat jij met een haarstyle de deur uit gaat die volledig naar wens is.

Kimberly

Het vak is mij met de paplepel ingegoten. Al op mijn 13e stond ik met mijn moeder mee te knippen. Hier is mijn liefde voor het vak begonnen. Ik vind het vooral fijn om bezig te zijn met haar stylen waarin ik volledig mijn creativiteit kwijt kan. Van heren knippen tot dames met kort haar of een prachtige bos krullen, ik probeer in ieder haartype het mooiste naar voren te halen. Graag neem ik de tijd om samen in goed overleg opzoek te gaan naar wat het beste bij je past en te voldoen aan al je wensen.

Rosalie

Mijn naam is Rosalie, 17 jaar en leerling 2e jaars aan de Allround hairstylist opleiding. Ik werk met veel plezier in de salon waar ik het team assisteer. Ook voer ik kleur en stylings behandelingen uit. En sta ik altijd klaar om een goed product advies te geven.

  

Boek nu!

  

Team Hilversum

Ons gepassioneerde team met liefde voor haar staat klaar om u op uw mooist te laten voelen in de myHair.salon.