Op werkdagen voor 22:00 besteld; direct verstuurd. Geen verzendkosten vanaf €40,- Maatregels Coronavirus myHair!

Selecteer land:
NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Terug naar de vorige pagina

Wegens omstandigheden tijdelijk gesloten

Helaas hebben de ontwikkelingen rondom het corona virus ons doen besluiten de salon niet te openen t/m 6 april. Wij konden de gezondheid van de klanten en onze medewerkers niet meer garanderen. Wij hopen vanaf 6 april nieuwe informatie te ontvangen en deze met jullie te kunnen delen. Ben je opzoek naar je favoriete product of heb je een uitgroei die hoognodig bij gekleurd moet worden? Onze haar experts staan nog steeds voor je klaar. Via email hilversum@myhair.com of telefoon 035-2400149 kunnen wij jou adviseren hoe je zelf je haar kunt kleuren met de juiste kleur nummers of hoe je jou favoriete product in huis kan halen.

Graag zien we je na deze tijden weer terug bij ons in de salon.

Stay safe!

Gr team myHair.Salon
Sabina, Kimberly en Rosalie


Salon-over-ons

Kapper Hilversum

  

myHair.nl is dé online leverancier op het gebied van haarcosmetica en kappersbenodigdheden voor kappers én consumenten. Onze jarenlange ervaring in de kappersbranche en goede service wilden wij ook graag aanbieden en zo kwamen wij op het idee voor de allereerste myHair.salon, uw nieuwe kapper in Hilversum.

Door de opening van de myHair.salon kunt u bij ons langskomen en de producten bekijken, testen en aanschaffen, met of zonder een knipbeurt, kleurbehandeling of stylingsessie.

myHair verkoopt alleen de beste, professionele merken zoals Schwarzkopf, Kérastase, L’Oréal Professionnel, Wella, Redken, ghd en nog veel meer. Onze producten worden ingekocht bij de officiële leveranciers. Door onze nauwe contacten met de merken, ontvangen wij regelmatig informatie over nieuwe producten en trends, waardoor wij onze klanten de beste service kunnen bieden.

Voor een kapper in Hilversum met de beste merken, goede service en jarenlange ervaring komt u langs bij de myHair.salon!

  

Boek nu!

  

Salon over ons      Salon Team      Salon tijden + contact      Salon online afspraak maken      Salon prijslijst

 

Over ons

Een haarsalon samengevoegd met het gemak van onze online shop. Uw haren laten knippen, kleuren of stylen én uw favoriete producten meenemen of bestellen? Dat is de nieuwe myHair.salon.