Uiteraard wil iedereen alleen de beste producten voor zijn haar gebruiken. Toch kun je niet zomaar iedere bestseller gebruiken voor jouw haar. Het is namelijk belangrijk om rekening te houden met jouw haartype en eventuele hoofdhuidproblemen. Daarnaast kunnen ook interne en externe factoren de gezondheid van jouw haar beïnvloeden.

Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Zoek je een merk dat op al deze behoeftes inspeelt? Dan hoef je gelukkig niet ver te zoeken, want wij van myHair hebben diverse Kérastase producten op voorraad. Het Franse merk Kérastase is namelijk speciaal ontwikkeld voor mensen die het meeste uit hun haar willen halen.

Om je een handje op weg te helpen leggen wij in dit artikel uit welke productlijnen van Kérasase populair zijn en wat over het algemeen de 10 bestsellers van Kérastase zijn. Dus ga er maar even goed voor zitten en ontdek binnen een paar minuten alles wat jij moet weten over het Franse merk Kérastase.

Kérastase Résistance en Kérastase Densifique

Kérastase Résistance en Kérastase Densifique

Verschillende productlijnen van Kérastase

Door de jaren heen heeft Kérastase veel verschillende productlijnen op de markt gebracht. Hierdoor is er inmiddels voor ieder haartype wel een product te vinden. Daarnaast bestaan de meeste productlijnen in ieder geval uit een shampoo, conditioner én masker. Zo heb je in een keer alle verzorgingsproducten die jouw haar nodig heeft.

Enkele populaire productlijnen van Kérastase zijn:

  • Résistance – Deze producten geven een boost aan verzwakt haar door het haar van binnenuit te herstellen. Ideaal voor broos, futloos haar met gespleten haarpunten.
  • Blond Absolu – Verzorging en neutralisatie voor alle types blond haar. De producten uit deze lijn zijn dan ook ideaal voor natuurlijk of geverfd blond en grijs haar.
  • Densifique – Deze producten creëren dikke, gehydrateerde lokken en beschermen het haar tegen verdere stress. Uitermate geschikt voor dunner wordend haar en bij haarverlies.
  • Specifique – Dit is de oplossing voor hoofdhuidproblemen. Deze lijn is ideaal voor een vette of gevoelige hoofdhuid, bij roos of bij haaruitval. 
  • Discipline – De producten uit deze lijn versterken het haar voor een pluisvrij en gedisciplineerd resultaat. Uitstekend om onhandelbaar, pluizig haar mee te behandelen.

Kérastase Specifique, Kérastase Discipline en Kérastase Blond Absolu

Kérastase Specifique, Kérastase Discipline en Kérastase Blond Absolu

De 10 bestsellers van Kérastase

Het is je inmiddels wel duidelijk geworden dat Kérastase een divers assortiment heeft. Het is dan ook niet vreemd dat het merk zeer geliefd is onder zowel kappers als consumenten. Of je nou op zoek bent naar voeding, herstel of bescherming: Kérastase heeft het product voor jou. Weet je nog niet helemaal welk product er nu bij jou past? Om het je wat gemakkelijker te maken hebben we de absolute Kérastase favorieten hieronder voor je op een rijtje gezet.

1. Kérastase Blond Absolu Bain Ultra Violet

De Blond Absolu Bain Ultra Violet shampoo is een krachtige shampoo met paarse kleurpigmenten. Met deze shampoo wordt de ongewenste warme en gele gloed in blond haar langdurig geneutraliseerd. Tevens zorgt de shampoo ervoor dat het haar beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor loop jij straks weer met koel blond haar, compleet met een zijdezachte glans en souplesse.

2. Kérastase Blond Absolu Cicaflash

De Blond Absolu Cicaflash functioneert voor gevoelig blond haar als een conditioner en masker in één. Zo zorgt dit product ervoor dat je haar intensief wordt gevoed zonder het verzwarende effect wat een masker soms kan hebben. Bovendien wordt jouw haar dankzij de Kérastase Blond Absolu Cicaflash tegelijkertijd beschermd tegen antioxidanten, UV-stralen en haarbreuk. Hierdoor kun je genieten van zijdezacht en glanzend haar dat ook nog eens luchtig aanvoelt.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra Violet en Kérastase Blond Absolu Cicaflash

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra Violet en Kérastase Blond Absolu Cicaflash

3. Kérastase Résistance Ciment Thermique

De Résistance Ciment Thermique is een verzorgende föhncrème speciaal gecreëerd voor verzwakt en beschadigd haar. Niet alleen zorgt de crème voor hittebescherming, maar dit product beschermt jouw haar ook tegen andere schadelijke externe invloeden. Verder reconstrueert en versterkt de Kérastase Résistance Ciment Thermique crème de haarvezels. Daarbij zorgt de crème er gelijk voor dat het haar tot wel twee keer sneller droogt.

4. Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale

De Elixir Ultime L’Huile Originale haarolie brengt dof haar weer tot leven door glans toe te voegen. Gespleten haarpunten worden verzegeld en gladgemaakt voor langdurige frizz controle. Door de unieke mix van oliën geniet je daarnaast tot wel 48 uur van glanzend haar dat ook nog een beschermd is tegen hitte van tot wel 230°C.

5. Kérastase Densifique Bain Densité

De Kérastase Densifique Bain Densité shampoo is dé oplossing bij voor dunner wordend haar. Door de herstellende eigenschappen wordt het haar namelijk dikker. Bovendien krijgt het haar meer veerkracht als je deze shampoo regelmatig gebruikt. Hierdoor kun je straks weer genieten van een vollere, dichtere haarmassa.

Kérastase Résistance Ciment Thermique, Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale, Kérastase Densifique Bain Densité

Kérastase Résistance Ciment Thermique, Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale, Kérastase Densifique Bain Densité

6. Kérastase Specifique Bain Divalent

De Kérastase Specifique Bain Divalent shampoo is een speciale behandeling voor een vette hoofdhuid. Zo herstelt deze shampoo de balans van het hoofdhuid door de overproductie van talg te reguleren. Ondertussen wordt de hoofdhuid ook door de shampoo gezuiverd en gereinigd. Hierdoor krijgt het haar zijn zachtheid en natuurlijk glans terug.

7. Kérastase Nutritive Masquintense Cheveux Fins

De Nutritive Masquintense Cheveux Fins is een intensief voedend masker voor fijn en zeer droog haar. Het maskers verzwaard het haar namelijk niet, maar zorgt wel voor langdurige voeding. Het is trouwens niet vreemd dat dit product een bestseller is, want het is als sinds 1980 op de markt!

Kérastase Specifique Bain Divalent en Kérastase Nutritive Masquintense Cheveux FIns

Kérastase Specifique Bain Divalent en Kérastase Nutritive Masquintense Cheveux FIns

8. Kérastase Nutritive Bain Satin n° 2

De Nutritive Bain Satin n° 2 shampoo reinigt droog tot zeer droog (en gevoelig) haar met alle zachtheid. Zo helpt de zeer voedende formule het haar volledig te verzorgen van wortel tot punt. Hierdoor is het gemakkelijk te ontwarren en voelt het haar zijdezacht aan.

9. Kérastase Résistance Masque Force Architecte

Het Résistance Masque Force Architecte masker geeft een boost aan broos, verzwakt en beschadigd haar. Doordat het masker zich op de kern van de haarvezels richt, wordt het haar van binnenuit versterkt en verzacht. Dit voorkomt vervolgens haarbreuk en gespleten haarpunten.

10. Kérastase Résistance Bain Extentioniste

We sluiten de besteller top 10 af met de Résistance Bain Extentioniste shampoo. Deze Kérastase shampoo werkt versterkend voor zwak haar en geeft een boost aan de haargroei. Dit komt doordat de haarvezel intern wordt herbouwd, met andere woorden van de aanzet tot de punten. Daardoor vindt er tot 99% minder haarbreuk plaats, zijn er minder gespleten haarpunten en is er tot 4 centimeter haargroei in 3 maanden bij regelmatig gebruik.  

Kérastase Nutritive Bain Satin n° 2, Kérastase Résistance Masque Force Architecte en Kérastasen Résistance Bain Extentioniste

 Kérastase Nutritive Bain Satin n° 2, Kérastase Résistance Masque Force Architecte en Kérastase Résistance Bain Extentioniste

Vrijblijvend advies

Weet je nog steeds niet welke producten van Kérastase het beste zijn voor jouw haartype? Wij van myHair helpen je graag om het fijnste product van Kérastase voor jou te vinden. Neem hiervoor contact met ons op via klantenservice@myhair.com, telefonisch via 085-2100203 (op werkdagen van 9:00 tot 17:00) of laat hieronder jouw reactie achter!