Vorige week hadden wij inspiratie voor Kerstkapsels op een rijtje gezet en schuifspeldjes zijn hier ideaal voor. Maar wat is de beste manier om deze te gebruiken?

 

1. De onzichtbare speld

 

Ideaal zou zijn als het lijkt alsof jouw kapsel magisch zo goed blijft zitten en er geen schijn van speldjes zijn, kies daarom schuifspeldjes in de juiste kleur. myHair verkoopt namelijk schuifspeldjes in verschillende kleuren, zodat de speldjes onzichtbaar lijken in het haar ;-)

 

2. De speld die niet afzakt

 

Heb je eindelijk jouw kapsel vast gezet met speldjes, zijn ze een uur later uitgezakt.. Tip! Spray een beetje haarlak op het speldje voordat je deze inbrengt en het speldje blijft de gehele dag op z'n plek zitten!

 

3. De juiste kant

 

Schuifspeldjes hebben meestal een rechte kant en een golvende kant. Wist je dat de golvende kant de kant is die naar beneden (tegen de hoofdhuid) ingestoken moet worden? Ja! De golvende kant zorgen voor meer grip, waardoor jouw kapsels nog beter blijven zitten.

4. De speld om dat plukje haar uit jouw gezicht te halen

 

Dat ene plukje wat telkens in jouw gezicht zit kan je ook op een elegante manier uit je gezicht halen.5. Speldjes voor extra volume

 

Extra volume creëeren met speldjes? Dat kan!6. De zichtbare speld

 

Lukt het je toch niet om de speldjes te verbergen? Geen probleem, speldjes mogen nu ook weer gezien worden! Probeer een leuk patroon

Nu kan het niet meer fout gaan met de mooie kapsels. Succes en laat de complimentjes maar komen! ;-)