Het einde van 2018 is in zicht, een mooi moment om terug te blikken op 2018. Een jaar met spannende stappen en geweldige innovaties. Kijk je met ons mee?

myHair.salon

Afgelopen mei opende myHair.nl haar allereerste myHair.salon in Hilversum. Onze jarenlange online ervaring in de kappersbranche wilden wij graag in een luxe kapsalonbelevenis aanbieding. Naast product- en haaradvies, jouw haarkleur laten opfrissen en de perfecte haircut kan je ook direct jouw favorieten producten kopen. myHair.salon is ook ons 6e afhaalpunt waar je jouw myHair.nl bestelling kosteloos kunt laten bezorgen.

 

Fudge

Op de valreep hebben wij in december een compleet nieuw merk opgenomen in ons assortiment: Fudge. Dit oorspronkelijk uit Australië afkomstige merk wint regelmatig prijzen op het gebied van productdesign en productinnovaties. Het biedt een complete lijn van styling-, finishing-, verzorging- en kleurproducten en wordt spoedig aangevuld op onze website!

 

Instagram

Met ons nieuw geopende salon wilden wij je vaker onze mooie creaties laten zien en wij zijn sinds dit jaar ook actief op Instagram. Op @myHair.nl vindt je onder andere beeldige modellen, leuke creaties en mooie producten.

 

Nieuwe productlijnen en producten

In 2018 ontvingen wij van onze leveranciers vele nieuwe productlijnen en producten welke wij met veel plezier mochten verkopen aan jullie, zoals:

  • Schwarzkopf Mad About is speciaal bedoeld voor iedereen met golven of krullen. Van shampoos tot sprays en elke type krul.
  • Kérastase Résistance Extentioniste voor iedereen die droomt van lang en sterk haar, deze lijn bevat namelijk haarverlengede technologie. Laat jouw haar sneller groeien zónder te knippen.
  • Redken Brews bevat alle producten die een man nodig kan hebben: verzorging, styling, kleuring én grooming.
  • Schwarzkopf Bold Color Wash bevat hoog gepigmenteerde, semi-permanente shampoos in 4 kleuren voor sulfaatvrije, milde reiniging én kleuring in 1 stap.
  • Kérastase Elixir Ultime bekend om de luxueuze oliën heeft de lijn dit jaar compleet vernieuwd met Le Bain, Le Fondant, Le Masque, L'Huile Originale, L'Huile Légère en L'Huile Rose.
  • Kérastase Aura Botanica heeft niet de gehele lijn vernieuwd, maar wél nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment, namelijk: Bain Micellaire Riche, Crème de Bouscles, Lait de Soie , Eau de Vagues, Fondamental Riche en Baume Miracle.

 

Speciaal voor de hoofdhuid

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid en speciaal hiervoor zijn er ook een aantal nieuwe lijnen gelanceerd in 2018 die hierop richten:

 

Speciaal voor blond haar

Voor blond haar werden er maar liefst 3 compleet nieuwe lijnen gelanceerd in 2018, namelijk: