De oplossing voor dunner wordend haar, is dat er wel? 50% van de vrouwen en mannen wereldwijd hebben hier last van, het is dus meer dan welkom!. Er zijn inmiddels tal van producten op de markt. Vaak zijn dit producten die het probleem verbloemen, waar op zich niks mis mee is. Nu vertellen wij liever dat er échte oplossingen zijn voor dunner wordend haar.

De beste merken tegen dunner wordend haar zijn op dit moment Nioxin en Serioxyl. Het wordt tijd dat wij deze innoverende merken eens toelichten. 

Nioxin

Het huidverzorgingsmerk voor het haar

En toen was er.. Eva Graham. Wie? De oprichtster van het merk Nioxin. Door haar eigen ervaring is zij geïnspireerd geraakt om mannen en vrouwen te helpen met dit probleem. Toen zij na haar zwangerschap haar verloor, stond het besluit vast om een oplossing te vinden. Met slechts $500 en een droom ging Eva aan het werk. Dit resulteerde in een revolutionair huidverzorgingsmerk voor het haar, Nioxin. Thank you Eva!

Nioxin benadert het probleem anders, namelijk vanuit de huidverzorging. Een gezonde hoofdhuid, betekent gezond haar. Het innovatieve merk Nioxin zorgt voor dikker, voller uitziend haar zonder bijwerkingen. Nioxin is medicijnen vrij en biedt complete programma’s aan voor elk type haar. Oftewel, een behandeling op maat!

Helemaal handig is het online consult van Nioxin, zo weet je zeker dat je de juiste producten voor jouw haar aanschaft. Met een tevredenheidspercentage van 85%, is het de moeite waard om eens uit te proberen wat het voor jou kan betekenen.

Nioxin


Ook L’Oréal Professionnel gaat succesvol de strijd aan

Serioxyl is een totaaloplossing, ontwikkeld op basis van onderzoek naar het biologische mechanisme van de hoofdhuid en het haar. De inmiddels bekende productlijn zorgt voor lovende cijfers, zo geeft 83% een grotere haardichtheid aan.

Het gebruik van Serioxyl begint met een grondige haaranalyse en diagnose bij de kapper. Na een behandeling van haar en hoofdhuid, ga je thuis verder met je persoonlijke programma. Deze bestaat uit de Clarifying shampoo, Bodifying conditioner en Densifying mousse. Zo krijg je het best mogelijke resultaat!

L'Oréal Serioxyl

Het is de perfecte behandeling voor gekleurd of natuurlijk, dunner wordend haar. Serioxyl heeft namelijk invloed op alle belangrijke symptomen. Serioxyl verbeterd de conditie van dun haar zichtbaar van de wortel tot de punt. Het hersteld de dichtheid van de haarvezel waardoor deze minder snel afbreekt. Door het geven van energie en voedingsstoffen kan het haarzakje zijn werk doen. Waar wacht je nog op?

 

Dunner wordend haar

Minder afzonderlijke haren is één van de eerste signalen van dunner wordend haar. Dit kan leiden tot dunne plekken. Om het nieuwste haar de kans te geven om te groeien, moet de hoofdhuid schoon worden gehouden en het haar beschermd zijn tegen beschadiging en afbreken.

Dunnere afzonderlijke haren houdt in dat er minder keratine aanwezig is. Dit leidt tot een zwakkere haarstuctuur, het haar is dan niet in staat zijn eigen gewicht te dragen. Hierdoor valt het haar plat of ziet het er pluizig uit.  

Tot slot, een gezonde hoofdhuid ondersteunt gezonde haargroei. Het is belangrijk dat de hoofdhuid vrij is van vuil. De opbouw van talg of producten kan nieuwe haargroei blokkeren.


 Oorzaken

  • Erfelijke aanleg

Aanleg voor natuurlijke, leeftijdgebonden hormonale veranderingen die haaruitval kunnen veroorzaken

  • Stress

Een verhoogd gehalte van testosteron veroorzaak door stress wordt omgezet in DHT, wat de haargroeicyclus verstoort

  • Gezondheid

Verschillende onderliggende gezondheidsproblemen kunnen dunner wordend haar veroorzaken

  • Milieu

Vervuilende stoffen kunnen bijdragen aan dunner wordend haar

  • Medicatie

Geneesmiddelen zorgen voor verandering in het lichaam, waar onze haarzakjes erg gevoelig voor zijn.

  • Voeding

Je voedingspatroon is ook van invloed op de gezondheid van je haar. Een tekort aan aminozuren, biotine, ijzer, proteinen en zink doet je haar niet goed

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via klantenservice@myhair.com of via 085-2100203