Schwarzkopf Bonacure Oil Miracle

Wellicht ken je de lijn Bonacure Oil Miracle al van Schwarzkopf, een complete verzorgingslijn met sublieme oliën. Binnen deze lijn zijn er producten voor elk haartype te vinden. In de basis zorgt Oil Miracle voor een prachtige glans, extreme zachtheid en kleurbescherming zonder het haar te verzwaren.

Nu heeft Schwarzkopf Brazilnut Oil toegevoegd aan de Bonacure Oil Miracle lijn! Het assortiment is aangevuld met een

Wat is Schwarzkopf BC Oil Miracle Brazilnut Oil

Brazilnut Oil wordt gemaakt van de zaden van één van de grootste bomen in Zuid-Amerika en staat bekend om zijn voedende proteïnen, mineralen en Omega 3 en 9. Het zorgt voor een geweldige glans en soepelheid zonder dat het haar zwaar wordt. Brazilnut Oil vult de poreuze ruimtes en maakt het haar voelbaar en zichtbaar glad.

Schwarzkopf BC Oil Miracle Brazilnut

Voor wie is Schwarzkopf BC Oil Miracle Brazilnut Oil?

BC Oil Miracle Brazilnut Oil is een heerlijke verwennende olie dat voor alle haartypes, zelfs gekleurd haar geschikt is.

Waarom moet ik Schwarzkopf BC Oil Miracle Brazilnut Oil kopen?

Nou, wie wilt er nu niet luchtig, soepel, glanzend, gezond, gehydrateerd, heerlijk ruikend en zachter dan zacht pff.. haar?

Vitamine E en Selenium (een antioxidant mineraal) voorkomt veroudering van het haar en bestrijd vrije radicalen die haarcellen kunnen beschadigen. Dan is er ook nog de innovatieve Micro-Encapsulated Fragrance Technologie! Uhh wat? Door deze technologie komt er tot wel 24 uur heerlijk parfum vrij, dat is eigenlijk het belangrijkste wat je moet weten. Daarnaast beschermen de UV-filters jouw haar tegen schadelijke UV-straling, wordt je kleurglans behouden en helpt het haarbreuk te voorkomen.

Schwarzkopf BC Oil Miracle Brazilnut

Genoeg voordelen! Ga jij het ook proberen?