Sexy waves & texture

Het is Lente, de zon begint zijn weg weer te vinden in ons mooie land en we kunnen buiten weer gaan genieten van het weer! Het laat nog even op zich wachten as we speak, maar soms moet je gewoon iets afdwingen. Dus ben jij klaar voor de lente? Begin dan alvast als een echte diehard lenteliefhebber à la ‘april doet wat ie wil’ met deze wavy babe style! De rest volgt vanzelf;)

Textuur in je haar

Ook dit voorjaar zijn de bekende Beach Waves met lekker veel textuur weer terug. Simpel, natuurlijk en met een sexy-nonchalante I woke up like this gehalte. 

Hoe ga je te werk en welke producten kan je het beste gebruiken?

1. Voor een goede basis breng je de Wella EIMI Perfect Setting aan op handdoekdroog haar en föhn je je haar droog. Dit zorgt gelijk voor extra textuur en glans.

2. Gebruik een grove krultang (bijvoorbeeld de Max Pro Twist 25mmom slag in je haar te creëren.

3. Ga vervolgens met je vingers door je haren om de grove krul te separeren en masseer bij je aanzet om het haar een loose effect te geven

4. Finish met een klein beetje Wella EIMI Perfect Me, haal je vingers door de lengtes om het te verdelen. Pluisvrij, gehydrateerd en extra glans!

Tip! Voor een extra getextureerde look kan je finishen met Wella EIMI Sugar Lift in plaats van Perfect me. Spray het gelijkmatig over het haar en kneed je haar om volume en textuur te creëren.

Voilà! Kind kan de was doen...

Straight shiny hair

In plaats van golven en veel textuur, is deze look juist super smooth! Simpel, maar heel mooi.

Straight shiny hair

Hoe ga je te werk en welke producten kan je het beste gebruiken?

1. Maak een scheiding in het midden, of waar je het graag wilt

2. Föhn je haren met een föhnborstel naar beneden met enige spanning op het haar, zodat het haar super glad wordt. Zo creëer je de perfecte basis. 

3. Gebruik vervolgens een stijltang om je haar perfect stijl en glad te krijgen. Lukt het jou niet om je haren stijl te krijgen met een stijltang, probeer dan eens een stijltang met stoom zoals de Steampod 2.0 van L'Oréal. Lees alles over het kiezen van de juiste stijltang in onze blog.

4. Spray een beetje EIMI Glam Mist in een borstel en haal deze over het oppervlak van je haren om eventueel pluis en piekjes glad te krijgen.

Hair on fleek!