De feestdagen zijn weer om de hoek. Heb jij jouw outfit al klaar liggen? Tijd om je look helemaal af te maken met een mooi kapsel! Vorige week maakten wij al hét krullen handboek voor je, nu hebben wij de mooiste kapsels mét benodigde producten voor je op een rijtje gezet!

Kort haarBreng haarpoeder aan voor wat meer textuur en stevigheid in het haar.Krul het haar voor een extra feestelijke lookEen prachtige klassieke look hou je de hele dag in model met L'Oréal ElnettOok met kort haar kan je prachtige krullen maken, een dunne stijltang is hiervoor ideaalEen updo is ook ideaal voor de feestdagen, voor extra volume gebruik je de Volumetry InflatorMet deze updo creëer je de illusie dat je bij de kapper bent langs geweest, maar is zo in 5 minuten klaar. Gebruik de Shine Shaker voor éxtra glans in jouw haar.

Medium - lang haar

Deze prachtige vlecht bij een outfit met blote rug? Geweldig! Gebruik de Powder Grip voor een matte textuur met meer grip.

Of een prachtige vlecht die is vastgepind, de OSiS+ Soft Glam Strong Glossy Holdspray is dé haarspray om de look af te maken.

Met behulp van ons krullen handboek kan je ook dit prachtige, elegante kapsel creëeren. Gebruik de Diamond Oil Glow Dry Enhance Oil om de prachtige glans na te bootsen.

Haar, make-up en outfit inspiratie in 1 en allemaal fabulous. Daar kan je niet anders dan de Fix Fabulous voor gebruiken.

Een prachtige klassieke coupe. Gebruik de Dynamic Fix om dit in model te houden.

Last, but not least: deze prachtige updo met losse plukken. Met de Setting Lotion Super Hold heb je een ultra krachtige versteviging zonder het haar te verzwaren.