Is jouw kapsel al 2017 proof? Het is tijd voor een frisse start en wij leggen je haarfijn uit wat de kapseltrends zijn voor 2017.  De haarkleur van 2017 gaat alle richtingen op, korte kapsels zijn helemaal terug maar ook met een halflang kapsel zal je de show stelen. Het gaat om de details, dus zet die blunt cut of babylights erin en laat in 2017 zien wie je bent! 

 

Unicorn What ya lookin’at?
Kleur, kleur en nog eens kleur! Als Instagram vol staat met mooie gekleurde kapsels, dan weet je dat het hot is! Van lang tot kort en stijl tot krullend. Belangrijkste, doe vooral wat je zelf leuk vindt! Unicornpowweerrrrr.

Unicorn


The Blunt Cut I don’t do layers
Weg met laagjes! Laat je haar kaarsrecht afknippen en word verrast door volume. Deze dramatische look wordt vaak bij stijl haar geknipt zodat je de sleekness goed kunt zien. Maar deze style kan toegepast worden op alle haartypes en gezichtsvormen. Ook ideaal om bij slag in het haar een crunchy look te creëren.

Blunt Cut


Kort maar ook een beetje lang
Hmm ja als je lang haar hebt, is het een hele stap om dit af te knippen. Maar misschien staat het jou wel prachtig! Of ben je je huidige korte kapsel zat? Bij deze trend scheer je de nek kort en valt het boven op het hoofd langer.

Kort

 

Half lang bob of lob
Van schouderlengte tot een bot afgeknipte korte boblijn, het kan allemaal! Je bent helemaal on trend met een pony, durf jij het aan?

Bob


Bronde, balayage, subtiel ombre en babylights
Deze haartrends zijn al enige tijd aanwezig maar worden steeds opnieuw uitgevonden. Maar wat is nu het verschil tussen deze technieken?

Bronde is een combinatie van verschillende blonde en bruine tinten die samen één worden, de naam zegt het eigenlijk al.

Balayage is het met vegen aanbrengen van high en lowlights, wat vaak ook voor een licht ombre effect zorgt. Het geeft een mooie kleurnuance in het haar waardoor de uitgroei minder snel opvalt. De tijd van een harde overgang is wel voorbij, subtiel is nu het sleutelwoord!

Babylights worden in kleine plukjes tot maximaal twee tinten lichter dan je basiskleur aan de voorkant aangebracht, het loopt zacht over naar de achterkant. Door deze fijne techniek valt je uitgroei minder op en behoudt je een natuurlijke look met iets meer speling in je haarkleur.

Bronde

Dus, ben jij al 2017 proof?