Op werkdagen voor 22:00 besteld; direct verstuurd. Geen verzendkosten vanaf €40,- Maatregels Coronavirus myHair!

Selecteer land:
NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Eerste hulp bij haaruitval? Gebruik Kérastase Genesis!

Naar schatting krijgt zo'n 40% van alle vrouwen in Nederland te maken haaruitval. Niet om je voor te schamen dus, maar overmatig haarverlies is desondanks natuurlijk wel erg vervelend. Gelukkig is het met Kérastase Genesis mogelijk om jouw haarverlies te verminderen of zelfs op te lossen!

Lees meer

Zo vaak per week moet je jouw haar echt wassen

Wij ontvangen regelmatig de vraag: hoe vaak moet je jouw haar nou echt wassen? Een goede vraag, waar helaas niet één duidelijk antwoord op te geven is. Waarom? Omdat dit namelijk voor iedereen anders is. 

Lees meer

Ontdek de beste zilvershampoo voor jouw haartype

Om jouw blonde lokken mooi te houden is het noodzakelijk de juiste producten voor blond haar te gebruiken. Een onmisbaar product voor de verzorging van blond haar is zilvershampoo. Maar welke zilvershampoo werkt nu het beste voor jouw haar? En hoe gebruik je zilvershampoo nu precies?

Lees meer

Haal jouw haar uit een winterdip

Futloos, statisch en plat zijn drie woorden die de conditie van jouw haar omschrijven tijdens de wintermaanden. ’S morgens zo je best gedaan om jouw haar perfect te stylen, maar er kan ieder moment een enorme sneeuw-, hagel-, of regenbui uit de lucht vallen. Jouw verlangen naar de brandende zomerzon wordt met de minuut groter…. Om jouw haar winterproof te maken hebben wij een aantal tips voor jou op een rij gezet:

Lees meer

How to: wet look hair à la Anna Nooshin

'Wet Look' Hair, we zien het regelmatig voorbij komen bij celebrities, modellen, influencers én op de catwalk. Ondernemer, presentatrice, blogger en auteur Anna Nooshin draagt maar al te graag deze wet look en vandaag laten wij zien hoe je de wet look creëert à la Anna Nooshin in 5 simpele stappen. Want als je al een bad hair day hebt, wil je een quick fix om snel de deur uit te kunnen!

Lees meer

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina