Altijd al gedroomd van sterk, glanzend en glad haar? Een gezonde hoofdhuid is het begin van prachtig haar.

myHair.nl verkoopt een aantal productlijnen die specifiek richten op het herstellen van de hoofdhuid:

De laatstgenoemde heeft onlangs de gehele productlijn vernieuwd en BC Scalp Genesis is de eerste ontgiftende hoofdhuid systeem van Schwarzkopf Professional wat het StemCode Complex bevat. Hiermee wordt de hoofdhuid onmiddellijk in evenwicht gebracht én wordt de toekomstige conditie van het haar verbeterd en beschermd.

Waarom is ontgifting nodig?
We leven in een wereld waar alles in een snel tempo moet gebeuren en je vrijwel niet ontkomt aan vervuiling. De hoofdhuid wordt voortdurend blootgesteld aan verschillende stoffen en gassen wat de hoofdhuid en het haar beschadigt. Dankzij de BC Scalp Genesis technologie wordt er een stress-afwerend systeem gecreeerd wat helpt tegen oxidatieve stress en externe agressoren, terwijl het haar wordt beschermd.

Welke producten moet ik gebruiken?
Schwarzkopf BC Scalp Genesis biedt alomvattende en siliconenvrije producten die efficient de onevenwichtigheden van het haar en hoofdhuid tegen gaan.

  • Soothing Range voor een droge en gevoelige hoofdhuid
  • Purifying Range voor een vette hoofdhuid
  • Anti-Dandruff Range voor roos
  • Root Activating Range voor haarverlies

Droge en gevoelige hoofdhuid: Soothing Range
Bij dit type is de hoofdhuid droog, gevoelig en snel vatbaar voor irritatie. Een droge hoofdhuid toont vak ook kleine, witte, dode huidcellen. De hoofdhuid jeukt, voelt gespannend aan en toont roodheid. Bij mechanische invloeden, zoals warm en koud water of cosmetische producten, reageert de hoofdhuid gevoelig. Een droge hoofdhuid gaat meestal gepaard met een droge huid.

Vette hoofdhuid: Purifying Range
Door overtollig talg kan de hoofdhuid er olieachtig uitzien terwijl het haar glad, zwaar, lang en dun is. Meestal zijn de symptomen van een vette hoofdhuid jeuk, gevolgd door zichtbare schilfers.

Roos: Anti-Dandruff Range
Gewoonlijk worden de cellen van de opperhuid elke 30 dagen vernieuwd, als de hoofdhuid ongebalanceerd is kan er als gevolg roos zichtbaar worden. Roos kan ontstaan bij zowel een droge als een olieachtige hoofdhuid.

Haarverlies: Root Activating Range
Het haar word dunner, is minder sterk en mist vitaliteit. Het haar wordt zwakker en is minder dicht. Het haar wordt zichtbaar minder of haarverlies is duidelijk te zien.

Schwarzkopf BC Scalp Genesis richt zich op de hoofdhuid door de formule met specifieke vitamines en in de hoofdhuid met het StemCode Complex wat de stamcellen en de haarwortels beschermt. Doordat BC Scalp Genesis op de hoofdhuid richt wordt de bron behandeld in plaats van de symptonen. Het resultaat? Prachtig haar!