Selecteer land:
NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Haarinspiratie zomer 2018 à la Coachella

Coachella, hét muziekfestival van het jaar, maar voor ons: een week lang haarinspiratie voor de zomerse temperaturen, festivals of Koningsdag. Prachtige, veelal kleurrijke creaties komen langs en of je het nu aandurft of niet: kijken is altijd leuk! We hebben de mooiste creaties voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer

Winterkapsels 2017

In deze laatste week van 2017 zien we prachtige beelden voorbij komen. Veel glamour, knusheid, versieringen, familie en liefde. Tijd om deze prachtige foto's op een rijtje te zetten, uiteraard allemaal met fabulous haar.

Lees meer

Speldjes hacks

De tijd voor mooie kapsels is aangebroken en er worden massaal schuifspeldjes bij ons ingekocht, maar wat is dé manier om deze te gebruiken? Wij zetten de hacks voor schuifspeldjes op een rij voor je!

Lees meer

Kerstkapsel inspiratie

De feestdagen zijn weer om de hoek. Heb jij jouw outfit al klaar liggen? Tijd om je look helemaal af te maken met een mooi kapsel! Wij hebben de mooiste kapsels mét tutorial én benodigde producten voor je op een rijtje gezet!

Lees meer

Hét krullen handboek

We dromen allemaal van prachtige krullen, maar hoe moet het echt? Wij hebben dé beste Pinterest tips voor je op een rijtje gezet. Hello fabulous curls!

Lees meer

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina