Selecteer land:
NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

How to: wet look hair à la Anna Nooshin

'Wet Look' Hair, we zien het regelmatig voorbij komen bij celebrities, modellen, influencers én op de catwalk. Ondernemer, presentatrice, blogger en auteur Anna Nooshin draagt maar al te graag deze wet look en vandaag laten wij zien hoe je de wet look creëert à la Anna Nooshin in 5 simpele stappen. Want als je al een bad hair day hebt, wil je een quick fix om snel de deur uit te kunnen!

Lees meer

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid

Altijd al gedroomd van sterk, glanzend en glad haar? Wij verklappen het geheim van het begin van mooi haar.

Lees meer

Met Gala 2018 - haarcreaties & haartrends

'The First Monday in May', oftewel: Met Gala! Jaarlijks vind het Met Gala plaats op de 1e maandag van mei. Gister was het zo ver, Met Gala 2018, zoals elk jaar in The Metropolitan Museum of Art in New York. Dit jaar met het thema 'Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination'. Mode en kunst komen samen en wij kunnen genieten van de mooiste creaties, niet alleen op het gebied van kleding, maar ook kapsels. 

Lees meer

Haarinspiratie zomer 2018 à la Coachella

Coachella, hét muziekfestival van het jaar, maar voor ons: een week lang haarinspiratie voor de zomerse temperaturen, festivals of Koningsdag. Prachtige, veelal kleurrijke creaties komen langs en of je het nu aandurft of niet: kijken is altijd leuk! We hebben de mooiste creaties voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer

Winterkapsels 2017

In deze laatste week van 2017 zien we prachtige beelden voorbij komen. Veel glamour, knusheid, versieringen, familie en liefde. Tijd om deze prachtige foto's op een rijtje te zetten, uiteraard allemaal met fabulous haar.

Lees meer

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina