Selecteer land:
NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Winterkapsels 2017

In deze laatste week van 2017 zien we prachtige beelden voorbij komen. Veel glamour, knusheid, versieringen, familie en liefde. Tijd om deze prachtige foto's op een rijtje te zetten, uiteraard allemaal met fabulous haar.

Lees meer

Speldjes hacks

De tijd voor mooie kapsels is aangebroken en er worden massaal schuifspeldjes bij ons ingekocht, maar wat is dé manier om deze te gebruiken? Wij zetten de hacks voor schuifspeldjes op een rij voor je!

Lees meer

Kerstkapsel inspiratie

De feestdagen zijn weer om de hoek. Heb jij jouw outfit al klaar liggen? Tijd om je look helemaal af te maken met een mooi kapsel! Wij hebben de mooiste kapsels mét tutorial én benodigde producten voor je op een rijtje gezet!

Lees meer

Hét krullen handboek

We dromen allemaal van prachtige krullen, maar hoe moet het echt? Wij hebben dé beste Pinterest tips voor je op een rijtje gezet. Hello fabulous curls!

Lees meer

Haarinspiratie oktober 2017

Instagram, heel handig om op de hoogte te blijven van het eten van je vrienden en foto's van jouw nichtjes en neefjes, maar op Instagram vind je ook de beste haarinspiratie! Geen tijd om deze posts bij te houden? No worries! myHair zet de mooiste kapsels van oktober op een rijtje van bekend Nederland.

Lees meer

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina