Selecteer land:
NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Haarinspiratie oktober 2017

Instagram, heel handig om op de hoogte te blijven van het eten van je vrienden en foto's van jouw nichtjes en neefjes, maar op Instagram vind je ook de beste haarinspiratie! Geen tijd om deze posts bij te houden? No worries! myHair zet de mooiste kapsels van oktober op een rijtje van bekend Nederland.

Lees meer

Trendy Kapsels 2017 - It's spring time

Het is Lente, de zon begint zijn weg weer te vinden in ons mooie land en we kunnen buiten weer gaan genieten van het weer! Het laat nog even op zich wachten as we speak, maar soms moet je gewoon iets afdwingen. Dus ben jij klaar voor de lente? 

Lees meer

Brazilnut Oil, het best bewaarde geheim van de Amazone

Schwarzkopf heeft Brazilnut Oil toegevoegd aan de Bonacure Oil Miracle lijn! Het assortiment is aangevuld met een reinigende en verzorgende shampoo, een intens voedend masker, een olie booster (super geconcentreerd) en een sprayconditioner met veel voordelen.

Lees meer

Oplossing voor dunner wordend haar

De oplossing voor dunner wordend haar, is dat er wel? 50% van de vrouwen en mannen wereldwijd hebben hier last van, het is dus meer dan welkom!. Er zijn inmiddels tal van producten op de markt. Vaak zijn dit producten die het probleem verbloemen, waar op zich niks mis mee is. Nu vertellen wij liever dat er échte oplossingen zijn voor dunner wordend haar. 

Lees meer

Vet haar, wat moet ik doen?

Snel vet haar, daar zit niemand op te wachten! Uiteindelijk krijgen we het allemaal als we het niet verzorgen, maar minimaal twee dagen met schoon en luchtig haar kunnen rondlopen is toch niet te veel gevraagd? Snel vettig en futloos haar is een veel voorkomend probleem. Je haar is moeilijk te stylen en het oogt onverzorgd (terwijl je super hygiënisch bent en je het waarschijnlijk als een gek staat te wassen, elke dag). Er zijn verschillende oorzaken, maar gelukkig ook verschillende oplossingen! 

Lees meer

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina