Veilig bestellen            Voor 22.00 uur besteld, direct verstuurd             Geen verzendkosten vanaf €40*

Selecteer land:
NL NL

0 artikelen - € 0,00

Recent toegevoegd

je heb niets in je winkelwagen.

Betaalmethoden


Betalen
Veilig betalen vinden we belangrijk, daarom werken we met de betrouwbare betaalmogelijkheden iDEAL, MisterCash, PayPal, Mastercard, Visa, Betaal na Ontvangst en Sofort Banking.

iDeal
Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces rechtstreeks gekoppeld naar de betaalomgeving van jouw bank waar je ook internetbankiert. Je hoeft je hiervoor niet extra te registreren en geen account aan te maken. In deze omgeving kun je de betaling afronden. Meer weten over iDEAL.

MisterCash
Bij MisterCash word je tijdens het betalingsproces rechtstreeks gekoppeld naar de betaalomgeving van MisterCash. Je hoeft je hiervoor niet extra te registreren geen account aan te maken. In deze omgeving kun je de betaling afronden. Meer weten over MisterCash.

PayPal
Tijdens het afrekenen word je direct doorgestuurd naar de PayPal website, waar je inlogt met je PayPal-gebruikersnaam en de betaling verder afrondt. Meer weten over PayPal.

Mastercard
Bij Mastercard word je tijdens het betalingsproces rechtstreeks gekoppeld naar de betaalomgeving waar je de creditcard gegevens in dient te vullen. Je hoeft je hiervoor niet extra te registreren en geen account aan te maken. In deze omgeving kun je de betaling afronden. Meer weten over Mastercard.

Visa
Bij Visa word je tijdens het betalingsproces rechtstreeks gekoppeld naar de betaalomgeving waar je de creditcard gegevens in dient te vullen. Je hoeft je hiervoor niet extra te registreren en geen account aan te maken. In deze omgeving kun je de betaling afronden. Meer weten over Visa.

Betaal na Ontvangst
Bij Pay After Delivery via MultiFactor kan je vanuit Nederland gemakkelijk gebruik maken van achteraf betalen. Hierbij ontvang je eerst de producten en hoeft de factuur pas op een later moment voltooid te worden. Bij het kiezen van deze betaalmethode is het belangrijk dat het factuuradres en afleveradres identiek zijn. Ook wordt er ter controle om jouw geboortedatum en rekeningnummer gevraagd. Hiermee zal MultiFactor controleren of je in aanmerking komt voor achteraf betalen. Zodra de bestelling onderweg is ontvang je binnen 24 uur een mail van MultiFactor met daarin een factuur en betaallink. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden met iDEAL of een bankoverboeking. Gebeurt dit niet, dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Meer weten over Betaal na Ontvangst.

Sofort Banking
SOFORT Banking is de direct-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid. SofortBanking is ontwikkeld door de Payment Network AG. Er kunnen realtime, gegarandeerde banktransacties afgehandeld worden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Polen, Spanje, Italië en Frankrijk. Het betaalsysteem werkt v
ergelijkbaar als iDEAL. Na de transactie wordt het bedrag direct bijgeschreven op uw MultiSafepay-account. Meer weten over Sofort Banking